Jaaaaaaaaaaaa, we zijn zooooooo blij dat we deze titel mogen aankondigen. Onze nieuwe titel wordt… *tromgeroffel*… DE DIEREN VAN BAKER STREET! Ja, dat moest in hoofdletters. We zijn de grootste fans van dit spel en hij staat heel hoog in onze persoonlijke top 100. De Dieren van Baker Street is ons eerste coöperatieve, verhalende spel. Het is een detective voor families (én vrienden), waarin je in de huid kruipt van de dieren in en om het appartement van Sherlock Holmes. Samen probeer je mysterieuze zaken op te lossen. Het verhaal is lief, spannend, én onverwacht. Je kunt het perfect met kinderen spelen, maar je hoeft niet bang te zijn dat het te kinderachtig is. Wij hebben ‘m ‘gewoon’ met z’n tweeën gespeeld en er onwijs van genoten. (En wij hebben echt ieder detectivespel gespeeld dat er is.)

de-dieren-van-baker-street-bordspel
de-dieren-van-baker-street-cherrywood

Over De Dieren van Baker Street

In De Dieren van Baker Street kruip je in de huid van Clay, Briar, Cherrywood en Calabash en probeer je de grootste mysteries op te lossen die Baker Street te bieden heeft! Dit verhalende spel speel je coöperatief, dus samen tegen het spel.

Ontmoet personages, vind voorwerpen, verzamel informatie en puzzel samen om het mysterie te ontrafelen! De Dieren van Baker Street is een spannende detective voor het hele gezin (maar zéker ook leuk met vrienden) met een unieke setting, geschreven door de beroemde jeugdauteur, Clémentine Beauvais, en Sherlock-specialist Dave Neale. Het verhaal is lief, maar ook spannend, en het bevat onverwachte wendingen.

In het spel kies je samen welke plek je gaat bezoeken. Op deze plekken vind je dierenkarakters waar je interactie mee hebt. Probeer waardevolle informatie te verzamelen waarmee je nieuwe aanwijzingen kunt ontdekken. Maar let op de tijd!

Probeer de zaak binnen de gegeven tijd op te lossen om te winnen!