Aankondiging: Forever Home!

Hoera! Wij zijn super trots en blij met het eerste spel voor DSV Games, namelijk Forever Home. We waren al heel enthousiast over het eerste spel van Lottie Hazell en Jack Hazell, Dog Park. Dog Park is een prachtig en populair spel over het uitlaten van honden. Een ware hit in onze webshop! Daarom hielden we de uitgeverij van Lottie en Jack, Birdwood Games, goed in de gaten. Toen zij hun nieuwe spel aankondigden, waren we direct enthousiast. Forever Home is wederom een prachtig spel over honden. Dit keer zoek je een nieuw gouden mandje voor asielhonden. Dit spel sprak ons om meerdere redenen direct aan: het is een tegellegspel (houden wij van!), het ziet er prachtig uit én van de thema’s ‘honden’ en ‘asiel’ worden we ook heel blij. Nadat we een digitaal potje Forever Home speelden met Jack waren we verkocht: dit wordt het eerste spel voor DSV Games!

bordspel-forever-home-aankondiging
dsv-games-forever-home

Over Forever Home

Jullie nemen de rol aan van asielmedewerkers en proberen alle honden een gouden mand te geven door tegels in een specifiek patroon te plaatsen en sets te verzamelen. Neem honden mee naar je opvangcentrum, voltooi trainingskaarten en breng pups in contact met nieuwe families.

Jullie strijden om waardevolle onderscheidingen voor het opvangcentrum en bouwen tegelijkertijd reputatie op voor het trainen en herplaatsen van de honden. Aan het einde van het spel wint de asielmedewerker met de meeste reputatie!

Door de snelle en eenvoudige beurten, de unieke solo-modus en de gevorderde zijde op het spelersbord, zal Forever Home bij velen in de smaak vallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *