Aankondiging: Ratten van Wistar!

Jaaaaa, wij zijn onwijs blij met de tweede titel die we mogen aankondigen: Ratten van Wistar! Deze topper hadden we op SPIEL gespot en we waren direct verliefd! Dit instap-expertspel heeft alles wat wij zoeken: hij is heel strategisch, hij speelt soepel, de herspeelbaarheid is enorm (180 unieke kaarten!), hij ziet er geweldig uit én het thema is te gek! Ja, we zijn ons ervan bewust dat iedere zin tot nu toe eindigt met een uitroepteken, maar we zijn dan ook héél enthousiast!

Over Ratten van Wistar

In Ratten van Wistar speel je de rol van 1 van de 4 ratten die ontsnapt zijn uit het beroemde Wistar Instituut. Je stuurt jouw rattenfamilie aan om te bewijzen dat jij het meest geschikt bent om de hele kolonie te leiden. Dankzij jouw buitengewone vaardigheden kun je de boerderij verkennen totdat je bij de voorraadkamer komt om die felbegeerde kaas te bemachtigen. Met voorwerpen die jullie vinden aan de rand van het bos maak je nieuwe uitvindingen en breid je jouw hol onder de bomen uit door nieuwe kamers te graven en extra bedden te bouwen. Je zult inheemse muizen ontmoeten die je direct in jouw familie verwelkomt en je kunt de Alchemist-muis bezoeken voor extra voordelen.

Het spel duurt 5 ronden en je kunt overwinningspunten krijgen door:
• bedden te bouwen
• kamers te graven
• missies te voltooien binnen de boerderij
• gastmuizen te verwelkomen
• nieuwe uitvindingen te maken
• doelstellingen te claimen
Aan het einde van het spel wint de speler met de meeste overwinningspunten.

Rats of Wistar is niet gelieerd aan, geassocieerd met, geautoriseerd door of op enige wijze officieel verbonden met The Wistar Institute of Anatomy and Biology.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *