Even voorstellen

dsv-games

Hé, hallo! DSV Games hier, the new kid in town!

DSV Games is een jonge uitgeverij, die zich richt op het uitgeven van mooie bordspellen die ook nog eens fantastisch spelen. Prachtig artwork, fantastisch speelmateriaal én geweldig werkende mechanismes? Daar worden wij blij van!

We zitten middenin de Gouden Eeuw van de bordspellen! Prachtige resources, artwork dat niet zo misstaan als kunst aan de muur, plastic torens, schattige meeples, bijpassende inserts of geluidseffecten… het kan allemaal! Het is een goed moment om bordspelfanaat te zijn en daar maken we dankbaar gebruik van. Kom maar door met al die práchtige spellen! Mits ze ook geweldig spelen, natuurlijk.

Oprichters Geert en Marieke

Geert en Marieke zijn de eigenaren van bordspelwebshop De Spelletjes Vrienden. Tijdens hun werk komen ze de meest fantastisch bordspellen tegen die zéker een Nederlandse editie verdienen. Daarom besloten ze in 2023 een eigen uitgeverij (DSV Games) op te richten om al die pareltjes aan het Nederlandse publiek voor te stellen.

De webshop
In 2018 besloten Geert en Marieke iets te gaan doen met onze grootste hobby en omdat ze al verschillende webshops hadden, was het verkopen van bordspellen een logische keuze. Hun webshop De Spelletjes Vrienden was geboren. Inmiddels is hun webshop uitgegroeid tot een ware bordspel-community, met een wekelijkse livestream, een club, spelletjesdagen en zelfs spelletjesweekenden.

De uitgeverij
Steeds vaker kwamen Geert en Marieke spellen tegen die niét in het Nederlands verschenen. De vraag ‘Komt dit spel ook in het Nederlands uit?’ kwam (en komt!) dagelijks voorbij. Daarom besloten Geert en Marieke in 2023 een eigen uitgeverij op te richten, DSV Games. Met DSV Games willen ze de mooiste en beste bordspellen aan het Nederlandse publiek voorstellen.

dsv-games-de-spelletjes-vrienden

Team DSV Games

Een team van bordspelliefhebbers,
voor bordspelliefhebbers!

bordspel-dsv-games-geert

Eigenaar

bordspel-dsv-games-marieke

Eigenaar

bordspel-dsv-games-jordi

IT & Vormgeving

bordspel-dsv-games-bob-rob-ine

Administratie

bordspel-dsv-games-remi

Fiscalist

bordspel-dsv-games-nibbit

Mascotte

bordspel-dsv-games-sherlock

Kwaliteitstester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *