Forever Home - Logo
Vind een Forever Home voor asielhonden. Breng honden naar je asiel, voltooi trainingskaarten en koppel pups aan nieuwe gezinnen.
Welkom bij Forever Home, het puzzelspel over tweede kansen voor asielhonden.
bordspel-forever-home-nederlands-590x589-min
bordspel-dsv-games-nibbit

Updates over onze spellen?

Geen nieuws missen over onze spellen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! We sturen regelmatig een update over releases en aankondigingen!

Bekijk de trailer

van Forever Home

Forever Home

1-5

spelers

20-45

minuten

8+

jaar

2/5

moeilijkheid

WAT VINDEN ZIJ ERVAN?

Reviewers over Forever Home

Dit vinden bekende bordspel reviewers van Forever Home.

Verwachte releases

Welke bordspellen komen eraan?

bordspel-forever-home-nederlands-480x480-min

Verwacht in 2024

Forever Home

Welkom bij Forever Home, het puzzelspel over tweede kansen voor asielhonden.

Jullie nemen de rol aan van asielmedewerkers en proberen alle honden een gouden mand te geven door tegels in een specifiek patroon te plaatsen en sets te verzamelen. Neem honden mee naar je opvangcentrum, voltooi trainingskaarten en breng pups in contact met nieuwe families.

dsv-games-de-spelletjes-vrienden

Ken ik jullie niet ergens van?

DE SPELLETJES VRIENDEN

Dat zou heel goed kunnen! Wij zijn Geert en Marieke en we hebben een bordspelwebshop, genaamd De Spelletjes Vrienden. In 2023 hebben we ons bordspelavontuur uitgebreid met een uitgeverij, DSV Games.

Met DSV Games willen we de leukste bordspellen op de markt brengen, die er niet alleen prachtig uitzien maar ook heerlijk spelen. Bordspellen die helemaal door onze keuring zijn gekomen!

Updates

Kersverse updates over onze bordspellen.

ratten-van-wistar-update
Nieuws Ratten van Wistar

Ratten van Wistar en de piraten! (update leverdatum)

Omvaren voor piraten! Het lijkt wel een spannend kinderverhaal over strijdvaardige ratten en kwaadaardige piraten, maar dat is het niet....

de-dieren-van-baker-street-bordspel
De Dieren van Baker Street Nieuws

Aankondiging: De Dieren van Baker Street

Jaaaaaaaaaaaa, we zijn zooooooo blij dat we deze titel mogen aankondigen. Onze nieuwe titel wordt… *tromgeroffel*… DE DIEREN VAN BAKER...

wondrous-creatures-nederlands
Nieuws Wondrous Creatures

Aankondiging: Wondrous Creatures

Jaaaaaaaa, met trots mogen wij aankondigen dat wij Wondrous Creatures in het Nederlands mogen uitgeven! Daar zijn wij ontzettend blij...

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Mis je een spelonderdeel? Of wil je onze spellen verkopen in jouw winkel? Neem contact met ons op! Je kunt ons ook bellen via +31 (0)85 004 31 90 of mailen via info@dsvgames.nl.


    Wat vervelend! Dat gaan we natuurlijk voor je oplossen. Wil je ons een mailtje sturen waarin je beschrijft van welk spel je welke onderdelen precies mist en naar welk adres we deze mogen versturen? Dan gaan we het zo snel mogelijk voor je oplossen!

    Schrijf je bordspelreviews op een blog of op social media en ben je op zoek naar een review exemplaar van onze spellen? Neem contact met ons op om te kijken of we nog een review exemplaar beschikbaar hebben voor je.

    Natuurlijk! Stuur ons even een berichtje met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.

    Dat mag altijd. In eerste instantie ontvangen we graag een e-mail van je met daarin je spelidee, pitch en eventueel foto’s en videomateriaal. Als we geïnteresseerd zijn, ontvangen we graag je prototype voor een playtest.