ratten-van-wistar-update

Omvaren voor piraten!

Het lijkt wel een spannend kinderverhaal over strijdvaardige ratten en kwaadaardige piraten, maar dat is het niet. Dit is echt! De Ratten van Wistar spellen zitten op een schip naar Italië, maar vanwege de piraten en rebellen moet het schip omvaren. Onhandig, want deze route is véél langer dan de route die de schepen normaal nemen. Nou zijn de ratten goed uitgerust in het spel, maar of hun ‘wapens’ het kunnen opnemen tegen de piraten, betwijfelen we. Toch maar omvaren dus…

Verwacht: april 2024

Wanneer wordt Ratten van Wistar dan nu verwacht? Rond april 2024. Dat heeft niet alleen te maken met de piraten, maar ook met het feit dat de leverancier er ineens achter kwam dat onze Ratten-versie in een andere container zat dan verwacht. Dit hebben ze ons gisteren laten weten, vandaar dat we jullie nu pas in kunnen lichten.

Dat betekent helaas wel dat ze waarschijnlijk niet op tijd komen voor Zuiderspel. Boehoe! Natuurlijk zijn we wel van de partij met demospellen, dus we hopen dat jullie allemaal een heleboel spellen komen spelen!

Is er dan ook nog goed nieuws? Jazeker, de verkoop gaat ontzettend goed! Dat wil echter wel zeggen dat de (nu nog gratis) promo’s ook hard gaan. Wil je zeker weten dat je de promo’s ook krijgt? Pre-order Ratten van Wistar dan!