Gratis retourneren (binnen NL)
Binnen 28 dagen
Binnen 5 werkdagen verwerkt

Veelgestelde vragen

Gratis retourneren geldt alleen voor bestellingen die binnen Nederland verzonden zijn. Je kunt het artikel binnen 28 dagen retourneren (het zichttermijn start de dag na het ontvangst van je bestelling). Je kunt artikelen alleen retourneren wanneer ze ongeopend zijn. Stuur de producten altijd goed ingepakt terug in de originele verpakking en met daarin de originele pakbon (en bij voorkeur ook het retourformulier). Gepersonaliseerde producten mogen niet geretourneerd worden.

Ja, retourneren binnen Nederland is gratis. Voor België geldt een eigen bijdrage van €4,95 voor het retour sturen van producten. Buiten Nederland en België is retourneren voor eigen rekening.

Retourneren is heel gemakkelijk. Je kunt zelf een retourlabel aanmaken via de mail die je krijgt tijdens de verzenden.

Wanneer we je retour-pakketje in goede orde hebben ontvangen en het voldoet aan de retourvoorwaarden, storten we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op je rekening. De reeds betaalde verzendkosten van de ‘heenweg’ worden alleen vergoed als je de complete bestelling retourneert. Als je een deel van je bestelling retourneert worden de verzendkosten van de ‘heenweg’ niet vergoedt. Mocht je door de retour op een aankoopbedrag onder de gratis verzending uitkomen, dan brengen wij de verzendkosten in mindering op het terug te betalen bedrag.

Voorbeeld retourneren:

– Je hebt voor €30 aan producten besteld en €3,95 aan verzendkosten betaald (in totaal betaal je dus €33,95). Je besluit je hele bestelling retour te sturen. Je krijgt het aankoopbedrag en de verzendkosten (€33,95) teruggestort op je rekening.

– Je hebt voor €30 aan producten besteld en €3,95 aan verzendkosten betaald (in totaal betaal je dus €33,95). Je besluit een product van €20 retour te sturen. Je krijgt het aankoopbedrag van het geretourneerde product (€20) terug. De reeds betaalde verzendkosten van de ‘heenweg’ (€3,95) worden niet vergoed.

– Je hebt voor €90 aan producten besteld en daardoor géén verzendkosten betaald. Je besluit voor €50 producten terug te sturen. Hierdoor wordt de nieuwe aankoopwaarde van de bestelling €40, waardoor je geen recht meer hebt op de gratis verzending. Je krijgt daarom €40 min de verzendkosten (bijvoorbeeld €3,95) terug.

Je kunt je retour-pakketje afleveren bij het dichtstbijzijnde pakketpunt bij jou in de buurt. LET OP: als je je (brievenbus-)pakket wilt retourneren schrijf dan het adres niet zelf op het pakket, maar print altijd het (volledige!) verzendlabel.

Wanneer we je retour-pakket in goede orde hebben ontvangen en het voldoet aan de retourvoorwaarden (zie ‘Wanneer kan ik mijn pakketje retourneren?’), storten we het bedrag binnen 5 werkdagen terug op je rekening.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Retourneren rest van de wereld

Stuur ons een mail en laat ons weten welke producten je wilt retourneren. Retourneren buiten Nederland en België is voor eigen rekening. Wanneer we je retour-pakketje in goede orde hebben ontvangen en het voldoet aan de retourvoorwaarden, storten we het bedrag binnen 5 werkdagen terug op je rekening. De reeds betaalde verzendkosten van de ‘heenweg’ worden alleen vergoed als je de complete bestelling retourneert. Als je een deel van je bestelling retourneert, worden de verzendkosten van de ‘heenweg’ niet vergoed.

Beschadigde of incomplete producten

Wij raden je aan de bestelde producten meteen bij ontvangst te checken op eventuele beschadigingen of gebreken. Is je pakketje beschadigd bezorgd? Neem dan binnen 14 dagen contact met ons op, zodat we het zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen!

Mis je een onderdeel van je spel? Dat is uiteraard niet de bedoeling. Als consument heb je eenmalig recht op gratis vervanging van ontbrekende onderdelen, mits je dit bij ons aangeeft binnen één maand na aankoop. Neem even contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat het missende onderdeel snel bij je op de deurmat ligt!