Versie I, 14 november 2023

Resellers kunnen de spellen van DSV games met korting inkopen, om de spellen vervolgens door te verkopen via hun eigen (online) winkel. De MSRP van de spellen van DSV Games is te vinden op de reguliere website van DSV Games. Resellers mogen afwijken van de MSRP.

Resellers dienen rekening te houden met de volgende voorwaarden (als aanvulling op en/of als wijziging van de algemene voorwaarden):

 • Bestellingen kunnen geplaatst worden door middel van een reselleraccount via de website van DSV Games.
 • Tijdens het afrekenproces hoeft nog niet betaald te worden. De allereerste bestelling van een nieuwe reseller dient vooraf betaald te worden door middel van overschrijving. De volgende bestellingen mogen ook na levering betaald worden. De betaaltermijn is 30 dagen. Na 45 dagen volgt een eerste herinnering. Na 60 dagen volgt een tweede herinnering en wordt het factuurbedrag met 2% verhoogd. Als na 90 dagen de betaling nog niet voldaan is, wordt een incassobureau ingeschakeld.
 • De spellen van DSV Games mogen verkocht worden binnen Nederland en Vlaanderen (België). Voor verkoop buiten die regio’s moet eerst toestemming gevraagd worden aan DSV Games.
 • Spellen die via een reselleraccount gekocht worden mogen alleen gebruikt worden voor de verkoop in (online) winkels. Bij het aanmaken van een reselleraccount dien je een geldig BTW-nummer op te geven.
 • DSV Games heeft het recht om tijdens kortingsacties (zoals Black Friday, beurzen en anderen) de spellen uit het eigen assortiment onder de MSRP te verkopen aan consumenten.
 • De verzendkosten voor een resellerbestelling onder de €200,00 (exclusief BTW) zijn €7,50 (inclusief BTW). Boven de €200,00 (exclusief BTW) zijn de verzendkosten gratis. De grens van €200,00 kan alleen gehaald worden met producten die leverbaar zijn (dus niet met nabestellingen en/of pre-orders).
 • Elke reseller mag eenmaal per spel en bij afname van minimaal 10 exemplaren een demospel aanvragen. Dit demospel is bedoeld ter promotie van het spel en mag niet verkocht worden, weggegeven worden of meegestuurd worden met een bestelling.
 • DSV Games streeft ernaar om bestellingen van resellers snel te verzenden. Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur geplaatst zijn, probeert DSV Games dezelfde dag te verzenden. In verband met drukte of onvoorziene omstandigheden kan hiervan afgeweken worden.
 • De prijs op de uiteindelijke factuur is de juiste prijs, zelf als door druk- of zetfouten tijdens het afronden van de bestelling een andere prijs is getoond.
 • Beschadigingen aan producten dienen, inclusief foto, binnen een week na ontvangst van de spellen gemeld te worden.
 • Het retourneren van een resellerbestelling is helaas niet mogelijk.

Dit document kan in de toekomst aangepast worden. De meest recente versie is altijd terug te vinden op dsvgames.nl onder het kopje ‘reseller’.