de-dieren-van-baker-street-bordspel

Detective voor families én vrienden

De Dieren van Baker Street

In De Dieren van Baker Street kruip je in de huid van Clay, Briar, Cherrywood en Calabash en probeer je de grootste mysteries op te lossen die Baker Street te bieden heeft! Dit verhalende spel speel je coöperatief, dus samen tegen het spel.

Ontmoet personages, vind voorwerpen, verzamel informatie en puzzel samen om het mysterie te ontrafelen! De Dieren van Baker Street is een spannende detective voor het hele gezin (maar zéker ook leuk met vrienden) met een unieke setting, geschreven door de beroemde jeugdauteur, Clémentine Beauvais, en Sherlock-specialist Dave Neale. Het verhaal is lief, maar ook spannend, en het bevat onverwachte wendingen.

In het spel kies je samen welke plek je gaat bezoeken. Op deze plekken vind je dierenkarakters waar je interactie mee hebt. Probeer waardevolle informatie te verzamelen waarmee je nieuwe aanwijzingen kunt ontdekken. Maar let op de tijd!

Probeer de zaak binnen de gegeven tijd op te lossen om te winnen!

Door de tutorialzaak kun je bijna direct beginnen met spelen!

1-4

spelers

45

minuten

10+

jaar

1,8/5

moeilijkheid

WAT VINDEN ZIJ ERVAN?

Reviewers over De Dieren van Baker Street

Dit vinden bekende bordspel reviewers van De Dieren van Baker Street.

de-dieren-van-baker-street-calabash
de-dieren-van-baker-street-briar
de-dieren-van-baker-street-cherrywood

Cherrywood haast zich naar de trap om Toby te zoeken, die op zijn bot kauwt.
‘Toby! Ik denk dat we een nieuwe zaak in handen hebben.’
‘In poten,’ zegt Toby.
‘In benen,’ zegt Calabash. ‘Wat is de zaak?’

‘Edna is verdwenen,’ zegt Cherrywood. ‘Ze kwam vanochtend niet om mijn bed op te maken, dus ik denk dat er gisteren iets met haar gebeurd is.’
‘Prachtig,’ zegt Toby. ‘Een vermiste muis! Misschien is ze ontvoerd voor losgeld.’
‘Of bruut vermoord!’ roept Calabash uit.

‘Vermoord?’ Cherrywood snakt naar adem en bedekt haar ogen met haar poten.
‘Of misschien slaapt ze nog steeds,’ suggereert Toby vriendelijk.
Calabash haalt haar acht schouders op. ‘Er is maar één manier om daarachter te komen. Laten we Clay en Briar wakker maken en ons onderzoek beginnen…’

Fragment uit het introductieverhaal van zaak 1 van De Dieren van Baker Street.

Bekijk de trailer

van De Dieren van Baker Street

Schrijf een review

De Dieren van Baker Street gespeeld? We zouden het te gek vinden als je een review achterlaat op onze website, de webshop van De Spelletjes Vrienden of op BoardGameGeek!

Retailers

Heb je een bordspelwinkel of -webshop en wil je De Dieren van Baker Street verkopen? Wat leuk! Dat kan natuurlijk! Neem contact met ons op voor een retailer account, dan gaan we dit zo snel mogelijk voor je regelen!

Updates

Het laatste nieuws over De Dieren van Baker Street!

de-dieren-van-baker-street-bordspel
De Dieren van Baker Street Nieuws

Aankondiging: De Dieren van Baker Street

Jaaaaaaaaaaaa, we zijn zooooooo blij dat we deze titel mogen aankondigen. Onze nieuwe titel wordt… *tromgeroffel*… DE DIEREN VAN BAKER...

Over de makers

Engelse uitgever

4 karakterkaarten, 267 zaakkaarten, 1 klokkaart, 2 spelershulpkaarten, 16 tijdfiches, 7 hangslotfiches, 4 detectives en hun houten standaard, 1 dossier en 1 dubbelzijdig bord.

Wat vervelend! Dat gaan we natuurlijk voor je oplossen. Wil je ons een mailtje sturen waarin je beschrijft van welk spel je welke onderdelen precies mist en naar welk adres we deze mogen versturen? Dan gaan we het zo snel mogelijk voor je oplossen!

Schrijf je bordspelreviews op een blog of op social media en ben je op zoek naar een review exemplaar van onze spellen? Neem contact met ons op om te kijken of we nog een review exemplaar beschikbaar hebben voor je.

Natuurlijk! Stuur ons even een berichtje met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.