Familie puzzelspel

Forever Home

Welkom bij Forever Home, het puzzelspel over tweede kansen voor asielhonden.

Jullie nemen de rol aan van asielmedewerkers en proberen alle honden een gouden mand te geven door tegels in een specifiek patroon te plaatsen en sets te verzamelen. Neem honden mee naar je opvangcentrum, voltooi trainingskaarten en breng pups in contact met nieuwe families.

Jullie strijden om waardevolle onderscheidingen voor het opvangcentrum en bouwen tegelijkertijd reputatie op door het trainen en herplaatsen van de honden. Aan het einde van het spel wint de asielmedewerker met de meeste reputatie!

Door de snelle en eenvoudige beurten, de unieke solo-modus en de gevorderde zijde op het spelersbord, zal Forever Home bij velen in de smaak vallen!

1-5

spelers

20-45

minuten

8+

jaar

2/5

moeilijkheid

sleeves-forever-home

Aangeraden sleeves

Trainingskaarten (50 stuks) + solo uitdagingenkaarten (16 stuks):

Huiskaarten (13 stuks):

WAT VINDEN ZIJ ERVAN?

Reviewers over Forever Home

Dit vinden bekende bordspel reviewers van Forever Home.

Bekijk de trailer

van Forever Home

Schrijf een review

Forever Home gespeeld? We zouden het te gek vinden als je een review achterlaat op onze website, de webshop van De Spelletjes Vrienden of op BoardGameGeek!

Retailers

Heb je een bordspelwinkel of -webshop en wil je Forever Home verkopen? Wat leuk! Dat kan natuurlijk! Neem contact met ons op voor een retailer account, dan gaan we dit zo snel mogelijk voor je regelen!

Updates

Het laatste nieuws over Forever Home!

bordspel-forever-home-aankondiging
Forever Home Nieuws

Nu leverbaar: Forever Home

Hoera, Forever Home is binnen! Het eerste spel dat we aankondigden, ligt nu eindelijk in de Nederlandse en Vlaamse schappen!...

bordspel-forever-home-aankondiging
Forever Home Nieuws

Aankondiging: Forever Home!

Hoera! Wij zijn super trots en blij met het eerste spel voor DSV Games, namelijk Forever Home. We waren al...

Over de makers

Engelse uitgever

1 onderscheidingenbord, 5 spelersborden, 13 huiskaarten, 50 trainingskaarten, 16 solo uitdagingenkaarten, 1 solo rondenteller, 1 stoffen zak, 98 hondenfiches, 7 houten hondenmeeples met print, 1 scoreblok, 1 handleiding

Wat vervelend! Dat gaan we natuurlijk voor je oplossen. Wil je ons een mailtje sturen waarin je beschrijft van welk spel je welke onderdelen precies mist en naar welk adres we deze mogen versturen? Dan gaan we het zo snel mogelijk voor je oplossen!

Schrijf je bordspelreviews op een blog of op social media en ben je op zoek naar een review exemplaar van onze spellen? Neem contact met ons op om te kijken of we nog een review exemplaar beschikbaar hebben voor je.

Natuurlijk! Stuur ons even een berichtje met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.