wondrous-creatures-nederlands

Unieke worker placement

Wondrous Creatures

Welkom in de wereld vol wonderlijke wezens! Jij bent een bewonderaar van deze wezens en je wil ‘s werelds meest toonaangevende reservaat vormen.

– Unieke worker placement: een intrigerende puzzel. Jouw ingezette werker activeert omliggende pictogrammen waarmee je grondstoffen, kaarten en speciale effecten krijgt!

– Veranderende terreinen: naarmate het spel vordert, worden krachtige speciale effecten op nieuwe plekken op de kaart geplaatst. Wees creatief en gebruik deze speciale effecten om je eigen krachtige combinaties te ontketenen!

– Meer dan 100 verschillende wezenkaarten: verzamel en combineer. Elk wezen heeft een eigen unieke vaardigheid en biedt veel strategische keuzes. Elke kaart, geïllustreerd door Sophia Kang, zal je onderdompelen in de prachtige wereld van Wondrous Creatures.

– Evolutie van werkervaardigheden: jouw werkers hebben hun eigen unieke vaardigheden. Naarmate je verder komt in het spel, ontgrendel je hun vaardigheden en versterk je je werkers!

1-4

spelers

40 – 80

minuten

14+

jaar

2,7/5

moeilijkheid

wondrous-creatures-logo-nederlands

WAT VINDEN ZIJ ERVAN?

Reviewers over Wondrous Creatures

Bekijk de trailer

van Wondrous Creatures

Schrijf een review

Wondrous Creatures gespeeld? We zouden het te gek vinden als je een review achterlaat op onze website, de webshop van De Spelletjes Vrienden of op BoardGameGeek!

Retailers

Heb je een bordspelwinkel of -webshop en wil je Wondrous Creatures verkopen? Wat leuk! Dat kan natuurlijk! Neem contact met ons op voor een retailer account, dan gaan we dit zo snel mogelijk voor je regelen!

Updates

Het laatste nieuws over Wondrous Creatures!

wondrous-creatures
Nieuws Wondrous Creatures

Filmpjes uit de fabriek van Wondrous Creatures!

De vertaling van Wondrous Creatures is ingeleverd en terwijl wij wachten op de e-proof, kunnen we jullie vast blij maken...

wondrous-creatures-nibblet
Nieuws Wondrous Creatures

Unieke kaart voor Wondrous Creatures!

Tadaaa! We mochten een unieke kaart toevoegen aan de Nederlandse versie van Wondrous Creatures! ❤️Daardoor wordt de Nederlandse versie van...

wondrous-creatures-nederlands
Nieuws Wondrous Creatures

Aankondiging: Wondrous Creatures

Jaaaaaaaa, met trots mogen wij aankondigen dat wij Wondrous Creatures in het Nederlands mogen uitgeven! Daar zijn wij ontzettend blij...

Over de makers

Designers:
Yeom.C.W

Artwork:
Sophia Kang

Engelse uitgever

Wat vervelend! Dat gaan we natuurlijk voor je oplossen. Wil je ons een mailtje sturen waarin je beschrijft van welk spel je welke onderdelen precies mist en naar welk adres we deze mogen versturen? Dan gaan we het zo snel mogelijk voor je oplossen!

Schrijf je bordspelreviews op een blog of op social media en ben je op zoek naar een review exemplaar van onze spellen? Neem contact met ons op om te kijken of we nog een review exemplaar beschikbaar hebben voor je.

Natuurlijk! Stuur ons even een berichtje met je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.